popieriaus gamybos ir srifto istorijos atspindziai kretingales pagrindines mokyklos mokiniu darbuoseŠvietimo centre eksponuojama Kretingalės pagrindinės mokyklos 5 klasių mokinių integruoto projekto „Žvilgsnis į popieriaus gamybos ir šrifto istoriją“ kūrybinių darbų paroda. Projektas buvo vykdomas istorijos, gamtos ir žmogaus bei dailės pamokose. Projekto vadovės – mokytojos Reda Miltenienė (dailė) ir Lilija Skinkienė (gamta ir žmogus).

Jei projekto idėja pasirodė patraukli ir Jums, galite su Kretingalės pagrindinės mokyklos mokinių darbais iš arčiau susipažinti Švietimo centre iki spalio pabaigos.

rajono mokyklu mokiniu kurybiniu darbu paroda kaledu belaukiantKlaipėdos rajono dailės ir technologijų mokytojai ir mokiniai sveikina visus artėjančių švenčių  proga ir dalijasi savo darbais, kuriuos kūrė laukdami Kalėdų...

Gyvenime daug kas slypi už uždarytų (kartais net keliomis spynomis) durų. Norint rasti tinkamą raktą, reikia žinoti, kur jo ieškoti. Žinojimas atveria duris į pasaulį, kurį Tu taip sieki pažinti. Vienintelis visraktis pažinimui – smalsumas ir paslapties skonis.

Ar kada jautei? Ar norėjai? O gal bandei?... Baisu? Taip. Tačiau tik smalsumas nugali baimę. Išdrįsk atverti duris į paslapčių kupiną pasaulį. O ten, kur durys neatsidaro, galima pabandyti atverti langą.